Mobil tətbiqlərlə oyun təcrübəsinin daha rahat olması | XMONDO HAIR

XMONDO Community

Find answers. Ask questions. Discuss all things hair.

Mobil tətbiqlərlə oyun təcrübəsinin daha rahat olması

• Telefonla oyun oynamaq artıq vərdiş halını alıb. Kompüterin qarşısına keçməyə vaxtım çatmır, ona görə hər şeyi mobil tətbiqlərlə etməyə çalışıram. Amma bəzi tətbiqlər ya donur, ya da bəzi funksiyalar işləmir. Sizin üçün mobil oyun təcrübəsi hansı platformada daha rahatdır?

• Mən də demək olar ki, oyunların 90%-ni telefonla oynayıram. Kompüter açmaq çox vaxt aparır, amma telefonla istədiyin yerdə oynamaq mümkündür. Amma dediyin kimi, tətbiq yaxşı işləməsə, heç bir mənası olmur. Ona görə mən artıq bir müddətdir ki, https://betandreas-aze.net/ tətbiqindən istifadə edirəm. Hem Android, hem də iOS üçün versiyası var. Performans baxımından çox sabitdir, donma və ya gecikmə olmur. Ən çox xoşuma gələn tərəfi isə odur ki, masaüstündə olan bütün funksiyalar mobil tətbiqdə də var. Məsələn, canlı dilerlə oyunlar, slotlar və hətta idman mərcləri rahat işləyir. Hər şey əl altında olur, dizayn da istifadəyə uyğundur.

• Mobil tətbiqlərin rahatlığı inkar edilə bilməz. Mən də avtobusda, növbədə və ya bir yerdə gözləyərkən mobil cihazdan istifadə edirəm. Əsas odur ki, batareya az getməsin və performans sabit olsun.

Please login to reply this topic!

Join the Community

Find answers. Ask questions. Discuss all things hair.

Sign Up